Věšák

Věšák

Věšák

Pod tímto slovem
představit si můžeme
odkládač věcí
z textilu a kůže.

Já ale znám
jiný případ,
může se zatím
skupina skrývat.

Je to taková
super parta,
která mě k sobě
hned přitáhla.

Jsou tu na scéně
nějakou dobu,
hrají skladby
metalového rocku.

Jsou to fakt borci
hrají všechno,
chodila jsem na ně
už jako děcko.

Je mi přes padesát,
ale to nevadí,
vždycky mě tahle
muzika naladí.

Na svoje kulatiny
měli jsme přání,
takové hezké,
aby nám hráli.

Opravdu super
akce to byla,
všechny kamarády
moc pobavila.

My jsme si taky
splnili sen,
kdo by je nechtěl
na akci sem.

Tehdy bylo krásně
fakt hodně teplo,
my otevřeli okna
a vesnici se to neslo.

Nám se podařila
oslava vytunit,
tady tou muzikou
ji takhle přizdobit.

Autor Marťas9, 29.05.2023
Přečteno 71x
Tipy 4
Poslední tipující: kozorožka, Stanislav32, Psavec
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí