Hladová

Hladová

Anotace: ...

Jsem hladová, po tobě,
chci cítit tvé doteky,
jak se plíží po mém těle.
Jsem si jistá, a ty?

Pojďme si užít dokud
noc je ještě v zárodku.
Překonáme stud
a využijeme toho, že jsme tu.

Vypni hlavu a nech se ovládnout
city, které nám hlavu motají.
Zlato, pojď a nenech mě jít,
protože se to děje potají.

Sundej si šaty a já budu sledovat,
jak ti kloužou po těle, k zemi,
a až budeme nazí, tak snad
dojde k našemu propojení.

Je to přirozené, tak zač se stydět?.
Pouze chemie, která nám vře v krvi
Bude nám patřit celý svět,
alespoň na tu malou chvíli.
Autor AngelLia31, 29.05.2023
Přečteno 79x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, kozorožka, Psavec
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí