Zvedni se !

Zvedni se !

Pohlédni, celému, světu do očí,

zvedni se a jdi !

Utíkej, až hlava se ti zatočí

u bolestné zdi !

 

Zastav se, do trávy si klekni,

čelo chlaď o kameny,

nebo, o vodu si řekni,

pros u bolestné stěny !

 

Pohlédni vzhůru, do oblaků,

hle, svobodně letí.

Vydej se polem rudých máků,

utíkej, ze zajetí !

Autor Kan, 29.05.2023
Přečteno 83x
Tipy 12
Poslední tipující: kozorožka, šerý, paradoxy, Marten, Psavec, Marťas9, Frr, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí