Když tak bývá půlnoc

Když tak bývá půlnoc

Anotace: Venčím psa a vzpomínám – půlnoc se teprve blíží.

Záchodem protéká hodně pitné vody, ale to není ten důvod
Proč má hlava zaplňuje mísu
I když mi žízeň protla hodně tkání
Na ulici popadané kbelíky
K čemu
Zlo plodí jen zlo, proto
Jsem v bezpečí, agrese nemá sílu vystrnadit tohle z těla
Z toho, jak vrávorám, mě mrazí
Z mých unylých tváří mě zaplavuje hrůza
Tak dlouho jsem hledala nadechnutí a teď se v šílené radosti prodýchávám inverzí
Jako bych na to měla právo
Ospalá konejším víčka a životní funkce jsem snížila na minimum
Už jen 164 stránek a bude ráno
Teprve začíná pršet
Miluji saténovou extázi, když prudký vítr dráždí mé chuťové papily
Nebudu se ptát, radši si vyčistím zuby a smyji faleš z očí
Úšklebky
Musí se zamilovat, aby měli aspoň nějakou zábavu
Jinak ty bez ambicí nečeká nic
Když chceš tak pojď, ale neubližuj mi víc, než zvládnu
Ovšem zas tolik to nebolí
únor ´07
Autor Rádoby zoufalá, 27.03.2007
Přečteno 274x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dík za (ne)komentáře.:-)

28.03.2007 14:10:00 | Rádoby zoufalá

Tohle komentář vůbec nepotřebuje, myslím!

28.03.2007 12:16:00 | sluníčko sedmitečné

Tak tohle se fakt komentovat nedá. ---- I když bych fakt chtěl...

27.03.2007 21:21:00 | Gregy

skvely..
good luck =)

27.03.2007 20:54:00 | Gabika

Dobrý zoufalko:) Klidně se zamiluj do mě:)) To bude zábava, to se neboj:)))

27.03.2007 20:49:00 | Favi

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí