Opička

Opička

Anotace: Není opička jako opička.

Opička

Chytila jsem opičku
není ale živá,
je to pouze z chlastu
co vnitřnosti užírá.
Kopala jsem do sebe
jen panáky slívy,
prokládala pivečkem,
dopustila se chyby.
Při vstupu na čerstvý vzduch
převeliké okno,
sama sobě divím se,
že jsem došla v po ho.
V noci jsem si myslela,
že jsem asi v nebi.
Na dceru jsem volala,
můj strážný anděli.
Vyplout z opilosti
bylo velmi těžké.
Nedržet basu s kamarády
bude příště lehké.

Autor Marťas9, 30.05.2023
Přečteno 59x
Tipy 3
Poslední tipující: Psavec, kozorožka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-)))

30.05.2023 10:01:22 | kozorožka

Díky moc

30.05.2023 10:36:47 | Marťas9

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí