mlaze blaze

mlaze blaze

Anotace: n

Sbírka: Dva svetry

kdo se cítí stále mlaze
přeceňuje svoji sílu
stárne jenom na obraze
v ničem nezná pravou míru

kdo však vidí svůj ksicht šedý
pokorně jen v koutku sedí

nehledá už v světě místa
poslední svou cestu chystá

 

 

Autor Uličný, 30.05.2023
Přečteno 127x
Tipy 3
Poslední tipující: Jan Kacíř, Marten
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Taky si pomalu balím. Přemítám, jestli bude třeba svačina.

31.05.2023 08:36:53 | Jan Kacíř

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí