Čekání na Jaro

Čekání na Jaro

Kdepak jsi Jaro ?,

já hledám tě tady.

Zatím mně padá sníh

za plot do zahrady.

 

Kalendář sveřepě tvrdí,

že Jaro jsi všude,

já zatím čekám

a nevím, co bude.

 

Na vás se těším,

na vás, na květiny.

Až přijdeš Jaro,

hned svět bude jiný.

Autor Kan, 30.05.2023
Přečteno 68x
Tipy 12
Poslední tipující: Marten, Marťas9, Aru, Psavec, Frr, kozorožka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí