Rozplýváš se

Rozplýváš se

Anotace:

 

Rozplýváš se

Jako ranní rosa

V oparu 

Teplého dne

 

V mlze 

Jsou rozostřená

Všechna tabu

Našich dní

 

Otázky vyvstávají

A zase mizí 

Na dně nitra

Které se plní tichem 

 

Snažíš se

Uchopit odrazy

Světla ve tmě 

Na sklonku dne

 

Ve snech

Jsou zapomenuté

Všechny touhy

Duhového světa 

 

Slova přicházejí

A zase mizí 

Na hraně meziřádků

Nezapsaných dějin

 

Rozplýváš se

Mi před očima

Když zítřek téměř začíná

A dnešek skoro není

 

Autor Denael, 30.05.2023
Přečteno 96x
Tipy 7
Poslední tipující: ukrytá v máku, Psavec, CULIKATÁ, Frr
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zaujala...:)!

30.05.2023 22:57:14 | ukrytá v máku

Jsem ráda, že jsem nahlédla ... Ticho v meziřádcích je snad nejbolestivější...

30.05.2023 22:11:48 | Peregrini

A rozplyne se docela?.-)

30.05.2023 21:57:52 | CULIKATÁ

To je zatím stále ve hvězdách :)

30.05.2023 22:06:59 | Denael

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí