možná

možná

Anotace: xxx

Mám oči dokořán
Jako okno, ve kterém
Odráží se zbrklý pohyb,
Vlnění velkoměsta

A ve tvých vidím všechno
Co jsi mi slíbil
Cos udělal
A co nestihneme

V prstech mě brní
Tisíc vlásečnic
Musím se nadechnout
Dřív než zkamením

Možná tě potkám
Natáhneš ruku
A já se budu těšit
Do neznáma

Možná mě nepoznáš
Asi jsem jiná

Pochopitelně
Lepší…
Autor gaspacho, 01.06.2023
Přečteno 115x
Tipy 9
Poslední tipující: Žluťák, Fialový metal, Psavec, Sonador, Vivaldi je nejlepší, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí