Učím se ...

Učím se ...

Anotace: ... člověk se učí celý život ...

Učím se
žít s Tebou a přitom bez Tebe,
učím se
soustředit se už jen sama na sebe,
učím se
dívat se Ti jinak do očí,
učím se
ovládat to, co mě vedle Tebe vždycky zaskočí,
učím se
nerozebírat už svoje pocity,
učím se
nevnímat, že stojíš někde poblíž Ty,
učím se
dokázat zas s Tebou jenom pracovat,
učím se
jak se k Tobě znovu normálně chovat,
učím se
zastavit ten tlukot svého srdce,
učím se
dýchat, aby netřásly se mi ruce,
učím se
mluvit s Tebou a přitom se i smát,
učím se
nemyslet na to, co bys mi mohl dát,
učím se
být jiná a přesto zůstat svá,
učím se
nechtít být už pořád jenom Tvá,
učím se
a nikdo kolem vůbec netuší,
že UČÍM SE -
- a těžký kámen přitom sedí na duši...
Autor glifada, 28.03.2005
Přečteno 411x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí