Kytka od Danušky

Kytka od Danušky

Anotace: Mezi řádky 2023

Už skoro rok se naháníme, drahá.
Konečně spolu a chvíle nám přála.
Tady máš kytku ze zahrádky
a já si jí vzala.

V dojetí jsem se usmála.
Po rameni mě pohladila
a já se uklidnila.
Duše spolu v klidu.

Kytka voní barevná.
S láskou utržená.
Uvnitř hladí
tóninou nevšední.
Blaho svitu
v šeru dní.

Danuško, děkuji za ní.
Autor mkinka, 02.06.2023
Přečteno 79x
Tipy 19
Poslední tipující: Stanislav32, Fialový metal, Misha, šerý, Kan, Marten, Ondra, jort1, Psavec, kozorožka, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Čím více květina voní, tím více k lásce se kloní*

03.06.2023 02:31:16 | šerý

Děkuji.

03.06.2023 06:50:06 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí