Na pátém nástupišti

Na pátém nástupišti

Anotace: ~~~~~~~~~~~~l:-))

~~~~~~~~~~~~

..................
Prý na pátém nástupišti
od rána jen vítr sviští
a v tom jednom kolejišti
tam dnes parta myší piští.
Jó,
chtěly by pištět na letišti
vedle dráhy jsou však svišti
a ti svišti na ty myši vřeští…
vy máte pištět v kolejišti
nebo taky na smetišti?
Tak znovu,
myši piští v kolejišti
svišti ti čučí na letišti
za lesem na poli ve strništi
tam mají cestičky i v oraništi,
malí křečci,myši i děti sviští
běhají o závod jak na hřišti.
Kdo vyhrál,medaili si blyští.
A těší se na závod příští
tak ať jim to zase sviští,piští,
vřeští
v oraništi nebo v kolejišti,
na letišti,na smetišti
i na pátém nástupišti
jako na cvičišti.
Nebo v Brně na Kolišti?
Tam ale myši ani svišti nepiští
tam jen cinkajó šaliny
na ty světla červený
oranžový,zelený
co na semaforu si zasvítí
~~~~~~~~~~~~~~~

..............................

~~~~~~~~~~~

Autor Květka Š., 03.06.2023
Přečteno 67x
Tipy 3
Poslední tipující: šerý, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí