Vesnice

Vesnice

Anotace: Mezi řádky 2023

Kohout zdraví
a je veselo.
Klid ruší popeláři,
ale je ráno přeci
a žádné cosi.

Sousedka běží na vlak,
já ještě piji kávu
a myslím na místní akce
a nedělám žádné trable.

Člověk se učí
a pomáhá,
když jiný je vedle.

A pak se krčí,
když zvoní umíráček.
Všichni o sobě víme
a žádný není nováček.

A tak pozdrav slovní
a až bude Kmochův Kolín,
tak si vzpomeňte
a zvesela si zpívejte.
Polabí, rovinu v srdci mějte.

Kolíne, Kolíne.
Ať máš spoustu zeleně.
A úrodu až přijdou žně.
Autor mkinka, 05.06.2023
Přečteno 96x
Tipy 14
Poslední tipující: jort1, jenommarie, Koala, Stanislav32, šerý, Psavec, 8Zdenek, Frr, kozorožka, Ondra
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Páč jsem původně vesničanem, tak atmosféra ve Tvém dílku se mi páči...

05.06.2023 18:58:08 | Koala

Moc děkuji. Mám radost.

05.06.2023 18:58:42 | mkinka

... a stačí, jen vnímat*

05.06.2023 13:39:37 | šerý

Děkuji, šerý.

05.06.2023 14:27:01 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí