Mám vychladnout...

Mám vychladnout...

Jistě, každý jednou vychladne, 

To vychladnutí bude ale konečné. 

Žel,  to někoho mít rád, 

z toho nejde vychládat. 

 

Vím, jsem asi divný snad

prokletí potřeby někoho mít rád. 

Že záleží mi prostě na ní,

asi nevím,  o co "tady" běží. 

 

Vychladlé tělo nezná emoce,

na to si nepřijdou žádné emoce.

Pilulky nejím životu navzdory

Každý staví nové závory.

 

A přesto žiji, 

a tolik toho chybí. 

Prázdné od lidí sliby

A život bolí.

 

 

~☆~

Autor Protos1182, 05.06.2023
Přečteno 98x
Tipy 10
Poslední tipující: Marten, Frr, Jan Kacíř, Warp75, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to je úplně přesné. Děkuji, žes napsal.

05.06.2023 13:30:05 | Jan Kacíř

Děkuji. Třeba na to má někdo jiný názor, ale tohle je ten můj;0)

05.06.2023 16:21:09 | Protos1182

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí