Mezi sny

Mezi sny

Anotace:

 

O čem sníš

Když v polospánku

Procházíš se po hraně 

Mezi vzpomínkami

A dávnými sny

 

Na koho čekáš

Ve své mysli

Když na rohu ulice

Slyšíš povědomou 

Melodii, co směle

Proniká až dovnitř tebe

 

Proč se díváš zpět

Místo před sebe

Když ve zpětném zrcátku

Už není ani trocha světla 

Protože světlušky šly spát

 

Zapomínáš na sklonku dne

Kdy kruh se uzavírá 

A slova písně múz

Už nikdy nebudou znít stejně

 

A přece zítra je tvé dnes

Když včera šlo spát

A na sklonku půlnoci

Přehouplo se v další 

Kouzelný den

 

A nakonec víš

Že všichni ti tví

Princové a motýli

Už dávno plní svá přání 

Po boku sedmikrásek

V zemi všech barev 

 

Autor Denael, 09.06.2023
Přečteno 100x
Tipy 11
Poslední tipující: mkinka, jort1, Frr, Stanislav32, Kan, Jan Kacíř, Psavec
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné.

18.07.2023 20:25:59 | mkinka

Moc krásné:)

09.06.2023 10:34:56 | Peregrini

Nesmím říct a není to jen sen. Nesmím snít, jsem zatracen.

09.06.2023 07:50:56 | Jan Kacíř

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí