A konvalinka?

A konvalinka?

Anotace: ~~~~~~~~~

...........................

~~~~~~~~~
Dnes se konvalinky zlobí
že necinkají,
že jenom voní,
tak si dělejte cinky,linky
vy voňavé konvalinky.
Vždycky jak si zacinkáte
tak hodně vůně vysypete
potom kýchá každá myš
konvalinka dělá kiš,kiš,
kiš...

Ty jedna konvalinko bělavá
ty jedna konvalinko zvědavá
myška když kýchne překulí se
ztratí směr,nikam netrefí se.
Kdo potom myš zavede domů?
A konvalinka?Směje se tomu
a jak se směje tak si cinká
ta bílá a voňavá
konvalinka.

~~~~~~~~

------

Autor Květka Š., 10.06.2023
Přečteno 58x
Tipy 13
Poslední tipující: Koala, enigman, Marťas9, Frr, Stanislav32, mkinka, Fialový metal
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Příjemné, floristické... :)

13.06.2023 15:56:03 | Koala

klinká...

11.06.2023 21:17:52 | enigman

Bezva.

10.06.2023 17:46:56 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí