i

i

stálej obraz.
poslední násilnickej čin na moji duši.
smráká se
je příliš pozdě.
už neutečeš.
svět se točí,
já se točim
tvoje ruce se točí,
hejbu rukama a nohama,
ale už nemám ten pocit, že to bude stejný.
sjetý děti města.
všechno je najednou
moc zbytečný.
slova se na mě valí jako příliv
a já se je snažim všechny spolykat.
prouděj mým tělem jak narkotika,
co se mě za žádnou cenu
nechtěj pustit.
jsem Havran bílý noci
spoutanej v kleci.
už mě příště nezastavíš.
moje ruce a nohy
vlajou ve větru.
jsem Bílá paní temný noci.
Autor dvouhlava, 12.06.2023
Přečteno 83x
Tipy 2
Poslední tipující: šerý, kozorožka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Surový text, který se mně celkem líbí

12.06.2023 18:41:14 | Vycpávačka

Děkuji

12.06.2023 18:46:20 | dvouhlava

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí