Trny

Trny

Anotace: nemám k tomu co říct,snad to,co jsem chtěla vyjádřit svými pocity,pochopíte...

Cesta plná růží s trny-
život trnů je tak plný!
Ty růže tě nezraní,
však zlá slova poraní!

Kolik špatných cest tě vede!...
Každého ta cesta svede!
Tahle cesta ta je juiná,
zde zapsána je tvá vina...

Ta cesta je velmi zrádná,
na přežití šance žádná!
Je stavěná z nenávisti,
zármutků a ze závisti!

V každém z nás ty trny jsou,
proti všem ty trny jdou!
Ty poraníé lidskou masu,
nehledí na původ,rasu!
Autor semtrpajzlik, 27.03.2007
Přečteno 279x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí