Zda chci vlastně žít..????

Zda chci vlastně žít..????

Anotace: ....

Na pokraji vlastní duše o lásce plním dotazník_
na dlani ti podám srdce a v něm černý otazník_
Začne a pak skončí další života etapa_
i když volná,připadám si jak v rukou všemocného gestapa_
Čas si klidně jen dál běží,já počítám vteřiny od chvíle do chvíle_
prosebně k hvězdám vzhlížím,jak nevinný viník uvězněný v Bastile_
A tak jako ateista veřícně dotýká se kříže_
nicotnou silou marně pokouším se odstranit z života věčné mříže_
Žiju,a přec nikdo se mě naptal,zda chci vlastně žít_
žiju,a proto nezbývá mi,než ten úděl života až do dna pít_
Autor Michelll, 27.03.2007
Přečteno 210x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

poslední dva řádky to super zakončily... povedená

11.04.2007 20:30:00 | Chonglee

Nikdy se nás nikdo nezeptá zda chceme, my musíme.Ale když se člověk pokují jít spát, tak se všichni hned pratí PROČ?Proč asi?Ta básnička je krásná:).

28.03.2007 08:57:00 | Azazen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí