Leonardovi

Leonardovi

Někde v nás
je tón co měl
by znít tak, až by
rozechvěl
i struny natažené do vakua.
.
Ten tón co léčí
každý bol
byl chvíli v dur
a chvíli v moll
když Leo Cohen skládal Hallelujah...
.
Hallelujah, Hallelujah...
.
Nemusel zpívat
ani hrát,
přitom i bez slov
'mám tě rád'
nám v srdcích nechal citů rezidua.
.
On svými texty
změnil směr.
Ač zpíval dřív jak
amatér,
tak ze rtů znělo sladké Hallelujah.
.
Hallelujah, Hallelujah...

Autor TRlVlUS, 13.06.2023
Přečteno 95x
Tipy 11
Poslední tipující: jitoush, enigman, Kan, Marten, šerý, Frr, mkinka, kozorožka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí