Mlha

Mlha

I zvuky divně zní, 

jak v přízraku noční tmy

A přeci světlo 

jen barvy ještě spí.

 

V područí zelené tiché tmy

Plazí se slova jako hadi.

Vůně spí, a přeci už ne

příslib dalšího line se dne

 

~☆~

Autor Protos1182, 13.06.2023
Přečteno 50x
Tipy 4
Poslední tipující: Marten, paradoxy, Psavec
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí