ii

ii

omlouvám se vám za to,
že když se vám podívám do očí
připadám si tak slabá.
omlouvám se za to,
že na svých prstech cítím záhyby vašeho těla
- že na vás myslím, když jsem nahá
že moje slova jsou pro vás jen parafráze
a že se moje prosby nikdy nedostanou na světlo,
že nikdy už nepocítím zbytky šupin vaší kůže za nehty.

nechte mě tedy prosit a plakat,
sát vůni vašich vlasů.
cítit se tak malá.
Autor dvouhlava, 14.06.2023
Přečteno 73x
Tipy 3
Poslední tipující: Psavec, Kan
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí