Zvrácené divadlo

Zvrácené divadlo

Anotace: nejen o mě a o vás , nejsem velký básník....

Rozmazaná černá, když na stěnu házela hrách...
který se zakutálel do všech skulinek
Když popel zbyl z lásky...
a na památku, kol očí dvě hluboké vrásky
souznění...

Hrajeme na city
to divadelní představení plné takzvaného chtíče
Kyslík se změnilna Oxid Uhličitý
díky kterému mám z plic cedník

"Co jste to za lidi?!?"
vztekle říkám repliku...

život tje jedno velké divadlo..
a láska má jen jednu kapitolu
větší váhu má part na exodus
aneb requiem zemřelému srdci.

V 21.století se happy end nenosí
a tak má vše alternativní konec

Opona padla-umrlci vstávají, aby si vyslechli
zvrácený potlesk bezcitných bláznů...
kteří "dělají" svět

Kde to žijem???
Autor Gwladus, 27.03.2007
Přečteno 246x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí