Pláč

Pláč

Pláč

 

Pláč je slovo silné,

pro rozbor trochu divné.

Plakat lze pro cokoli

hlavně, když to hodně bolí.

Pláč může být od radosti,

to vyhání pak starosti.

Plakat můžeme i z cibule,

to protáhne oční koule.

Emoce jsou převlečený pláč,

ony vědí, proč plakat a nač.

Autor Marťas9, 16.06.2023
Přečteno 52x
Tipy 6
Poslední tipující: Psavec, Fialový metal, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí