Schránka

Schránka

Uprostřed lesa schránka poštovní 

občas tam listí vítr nese.

Tiše stojí někde tam v lese

Vad ránem mlha na ní se snese. 

 

Stojí a stojí stále dál.

Patinou mechu kryje jí čas 

Ptáčkům poskytla suchou střechu 

každý rok vrátí se do schránky zas.

 

~☆~

Autor Protos1182, 16.06.2023
Přečteno 59x
Tipy 8
Poslední tipující: mkinka, Psavec, Frr, Fialový metal, kozorožka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí