od tý doby..

od tý doby..

Od tý doby 

co čet jsem Kafku

mi v hlavě běhaj levhardi

od tý doby

co viděl jsem film  Ptáci

mi v hlavě lítaj ptáci

jdou po mně

jsem vinný

ale to se už vědělo předem

to bylo 

jasný.

 

 

Autor clovicek, 16.06.2023
Přečteno 83x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka, Frr, šerý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí