Měsíc

Měsíc

Měsíc

Měsíc svítí zpoza škvir
nenechá mě usnout.

Říká, že je vládce nocí
chce si taky dupnout.

I já mám snad právo spát,
tak temná je půlnoc.

Své vlády se nechce vzdát,
vyšle hvězdy na pomoc.

Za pár hodin mu to skončí,
bude se rozednívat.

Konečné zavřu oči své,
začnu se v spánek ubírat.

 

 

Autor Marťas9, 17.06.2023
Přečteno 64x
Tipy 6
Poslední tipující: Amarylka, Psavec, kozorožka, Fialový metal
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Svítá
Někde tam uvnitř ...
(Není nad nadsázky)
Nad Smíška ;-))
Nad Měsíc
Nad další otázky ...
***
Ať se Ti daří Marti.

17.06.2023 04:56:28 | Fialový metal

Díky moc.

17.06.2023 04:57:36 | Marťas9

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí