Beruška,ta naše malá

Beruška,ta naše malá

Anotace: ~~~~~~~~

~~~~~~~~

------------
Zazpíváme si písničku
o berušce o sluníčku
o mravenci na lístečku
a o jarním o deštíčku.
I beruška zpívala
tečky si počítala
tři,pět,sedm,dál nevím
já počítat neumím.

Tak proč hledá osmou tečku
ztratila ji na lístečku?
Tu nenajdeš,beruško,
povídalo sluníčko.
Na tom lístku mravenec
udělá kotrmelec
osmou tečku pro berušku?
Namaluj si,tu máš tužku.

Beruška,ta naše malá
osmou tečku malovala
potom spadla do rosy
osmá tečko,kde zas jsi?
Jsi slunéčko sedmitečné
to ti přece každý řekne,
osmou tečku nehledej
raději si zazpívej.

A tak broučci zpívali
lalala a lalali.

~~~~~~~~~~~~

-----------------------

Autor Květka Š., 17.06.2023
Přečteno 55x
Tipy 10
Poslední tipující: mkinka, Frr, Marťas9, Fialový metal, Stanislav32, jenommarie
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pro Berušku cokoliv
tečku krásně dokulata.
Aby za ní Broučkovi
na Sluníčku tancovala.:)
Květuško zase jsi mě zahřála svojí pěknou básničkou, děkuji TI moc a ať máš krásné dny plné sluníčka a ZDRAVÍ. Pa a úsměv posílám.

17.06.2023 17:02:53 | jenommarie

:-)...moc děkuji milá Maruško a srdečně zdravím...

18.06.2023 14:10:38 | Květka Š.

Děkuji TI milá Květuško:))

18.06.2023 18:11:16 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí