Pouť

Pouť

Pouť

Přijela k nám pouť

nedá se tu hnout.

Kolotoč a autíčka

to je něco pro Toníčka.

Sluníčko tu krásně svítí

hudba hraje, děti piští.

Rodičové u stánku

dávají si gořalku.

Kluci střílí ze vzduchovky

růžičky pro mladé holky.

Při vzpomínce na ten chaos

vybavím si svoji mladost.

Taky pro mě stříleli

růžičky mi nosili.

Teď už je to všechno jinak

střelím si růži sama…když tak.

Kdysi bylo ještě lépe

sešli jsme se my ve velkém.

Napeklo se koláčů,

zalilo se to gořalku.

Byla to moc krásná doba,

jak jsem žila ještě doma.

U svých rodičů,

teď je všechno na p..u

(neboli na požár),

tak tomu říkáme my odvážní,

kteří spali na chatě…Požár.

 

 

 

 

 

 

Autor Marťas9, 19.06.2023
Přečteno 54x
Tipy 8
Poslední tipující: kozorožka, Psavec, mkinka, Frr, Fialový metal
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tyto jsme pekli s dcerou jak ještě mamka žila,ale už byla docela unavená. Řekli jsme ji, ať si sedne do křesla a bude nás z dálky hlídat jestli to děláme dobře. Říkali jsme ji, že jsme pekařové holky, že to zvládneme, že ty geny v nás jsou. Zvládli jsme to. Pa

19.06.2023 14:57:46 | Marťas9

Vzpomněla jsem si na babičky koláče.

19.06.2023 12:07:11 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí