Ema

Ema

Ema

 

Je to moje holka,

pravým jménem Honda.

 

Co skrývají písmena?

Mají v sobě tři jména.

 

Nejsou už však tady dole,

dávají pozor na nás shora.

 

Jednou se i zapotili,

ode mne srnku odstrčili.

 

Bylo to fakt velmi těsné,

myslela jsem, že už je zle.

 

Jak nasednu na můj skvost,

cítím jejich přítomnost.

 

Jsem jim vděčná za svůj život,

jinak bych dělala stejnou činnost.

 

Autor Marťas9, 21.06.2023
Přečteno 69x
Tipy 5
Poslední tipující: Psavec, Fialový metal, Kan, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí