Hokej

Hokej

Anotace: ...

Bruslíme na ledě nejasných zítřků
ženem se za kulatýmy nesmysly
Každý ve svou zboj oblečen
hrajeme hokej se svými sny

Led co je chladný
Led co klouže
Led co je tvrdý
pro ty, kdo padají

Každý hraje jak umí
někdo tě oblafne, někdo dá ránu
však pravidla se nemění
dělej jen to, co je v tvém zájmu

Hrajeme na tenkým ledě
každý svou, jen tu svou hru
Než rozhodčí to odpíská
a rozdrtí tu ledovou kru
Autor rohypnol, 27.03.2007
Přečteno 296x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tyyyjo tenký led a kulatý nesmysl.. třeba z papíru:)) co?
No co je lepší nehrát tu hru nebo hrát jinak nebo jak?

01.04.2007 15:37:00 | dead-head

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí