Myšlenky v akci

Myšlenky v akci

Myšlenky v akci

 

Vždycky jsi byl pro mne Bohem,

čas však říká pouze sbohem.

Můj Bůh je už jenom jeden,

ten tvůj kouká, jak liješ se tím jedem.

Všechny trable, všechny strasti,

zalíváš v těle, až játra chrastí.

Ony však nejsou ze zlata či stříbra,

asi tě tvůj Bůh nenechá vyhrát.

Budeš ho prosit, ať vrátí ti zdraví,

snad se ještě bude chtít bavit.

Zhlédne kartu života tvého.

Zdraví sis nevážil, ničil jsi tělo!

Sobě tělo, druhým duše,

oni tě prosili žít život suše.

Neříkám bez chlastu, ale pít s mírou,

nelepit stresy štamprli bílou.

Nevnímal jsi tyto prosby,

chtěl si projít, do této hrozby.

Trpět bolestí, zpytovat svědomí,

přemýšlet nad tím koho jsi poškodil.

 

 

Autor Marťas9, 23.06.2023
Přečteno 56x
Tipy 5
Poslední tipující: Psavec, kozorožka, Fialový metal, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí