Slova, listy, podoba

Slova, listy, podoba

Slova, tikající rytmy
plynou, tečou, padají
Času málo a myšlenky jsoucí
jdou osudu navzdory

Snad před zapomněním
Se loučí v slzách nemohoucí
cokoli změnit
A přec tužba silnější než slova
myšlenka jak dítko znova
zrozena - neřknu-li
Plave v dáli láhev jiná
Snad další přání nevyslovena

Jen nástin obrysů malují
si dalších cest
Pátrající možná dále
koho tudy svést
Tvá tajemství
budou vyzrazena - však v pravý čas
nech své dílo kvést.
Autor tadyna, 23.06.2023
Přečteno 65x
Tipy 3
Poslední tipující: Psavec, kozorožka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí