Tanec dmýchá vzduchem

Tanec dmýchá vzduchem

Stále tě cítím
i přesto žes v dálce

Vlasy v trávě zapletené
vlníce se vánkem popletené

Tanec dmýchá vzduchem
Unáší tě bez hranic
Upadáme tělem i duchem
Stínů však nemajíce

Kam se skrýt
V lukách šumí zvuky
zvony v dálce šeptají
To slepá vášeň
či mladost v rozpuku
hledá porozumění.
Autor tadyna, 24.06.2023
Přečteno 74x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí