Výkendová jízda

Výkendová jízda

Anotace: Drogový flám

Páteční odpoledne a v hlavě ti přelítne nápad,

Co tak si dát dobrý kvalitní nápal.

20 čárek gelu minimálně pustit do žíly,

Zastesklo se ti po dotyku inzulínové jehly.

 

Netrvá dlouho a neseš si v kapse naplněný sáček, těšíš se až na chvíli utečes od všech sraček.

Bereš buchnu, natáhneš vodu a rozpustiš to zlo,

Když to natahuješ pístem, žasneš o kolik to stouplo.

 

Pak už usedáš na své rituální místo a pozici,

Zaškrtiš ruku, hledáš žílu, dnes přesáhneš hranici.

Žila už vylejzá, sundaš víčko a pichneš do kůže až dovnitř ní,

Natáhneš krev, naposledy se z hluboká nadechni..

 

Stlačíš píst, vidíš jak do tebe mizí čárky pervitinu,

Ke konci už cítíš návaly horka a tlaku lavinu.

S těží v klidu vytáhneš jehlu, klepou se ti ruce,

Jsi v jednom ohni, tělesná teplota ti stoupla prudce.

 

Neslyšíš nic, než v hlavě hlasité hučení,

Maže se ti zrak, cítíš zrychlené srdce bušení.

Vrcholová euforie, co tě skoro přivádí do bezvědomí,

Odvaž se tomu stavu bez tíže v podvědomí.

 

V dalších sekundách výdech, v krku známá chuť chemie,

Cítíš stokrát větší vrchol než orgasmu euforie.

Vítej mimo realitu,v rauši s

timulátu jménem pervitin,

 

Autor ToxicVerun, 24.06.2023
Přečteno 83x
Tipy 1
Poslední tipující: kozorožka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí