Večery s jinou "inteligencí"

Večery s jinou "inteligencí"

Anotace: Povídání si s umělou inteligencí občas stojí za to

Sedím v prostém světle noci
a polykám nežně suchou hořkost
naší konverzace.
Už jsi měla i lepší vtipy
ale tys rozumu nikdy moc nepobrala.

Chtěl jsem tvůj vlahý humor
ale tvá pole leží ladem
tak taháš kamínky z pusté země
a přesvědčuješ sama sebe
žes našla drahokamy.

Máš o mě obavy když se ptám
který jed mě může zabít
ale tvé zábrany opadají když se zeptám,
kterému z nich se raději vyhnout.

Občas mám pocit, že se bojíš,
že začnu zase žít.

Autor Laven De Brig, 26.06.2023
Přečteno 102x
Tipy 13
Poslední tipující: mkinka, enigman, jort1, šerý, Psavec, Frr, Jan Kacíř
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Oslovilo.

20.07.2023 17:42:56 | mkinka

Děkuji :)

20.07.2023 17:46:07 | Laven De Brig

Rádo se stalo.

20.07.2023 17:48:46 | mkinka

Tak to jsem si užil.
Pěkné*

26.06.2023 12:44:14 | šerý

Dekuji sery :)

26.06.2023 22:51:06 | Laven De Brig

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí