čímkoliv chceš být

čímkoliv chceš být

Kdybys byla vítr,
naučil bych tě snít.

Kdybys byla voda,
zamiloval bych se znova.

Kdybys byla světluškou,
byla bys do lásky mé letuškou..

Kdybys byla Měsícem,
miloval bych tě jako svou zem.

A kdybys chtěla tmou býti,
přál bych si tě navždy míti!

Kdyby se tvé oči staly mořem,
chtěl bych být v nich utopen.

A když bys mě zavedla do temného lesa,
slyšela bys jak mé srdce plesá!

I kdyby ses teď chtěla stát tichem,
rád bych tě ukázal všem lidem!

Kdyby tvé přání bylo být součásti Malediv,
rád bych ti řekl, že jsi můj osmý div.

Krásnější než antický Řím
vzácnější, než Sfinga v Gize,
lék na populační splín.

Kouzelná jak Aljaška,
krásnější než díla Haška.

Pro tebe se modlím k Afroditě,
doufajíc, že zázraky se stanou hbitě.
Autor diciassette, 26.06.2023
Přečteno 73x
Tipy 7
Poslední tipující: Penemue, Amarylka, Psavec, mkinka, Marry31, Marťas9
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pozitivní. pěkné.

26.06.2023 08:59:07 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí