Bílý Anděl Bílý vrah

Bílý Anděl Bílý vrah

Anotace: Poetický napsáno jak bílý vrah jménem Pervitin si veme každého, co neodolá jeho euforické slasti

Bílý anděl, bílý prach, žádné štěstí, měj jen strach.

 

Nezískaš nic,jen krach,je to ďábel, tvůj bílý vrah.

 

Miluješ ty stavy, Rád si užíváš,

 

Zas a znova tu slast prožíváš.

 

Už ti pauza mezi užíváním nepřijde potřebná,

 

Tvoje priorita a tvá pevná vůle zanedlouho zlomená.

 

Pod kontrolou to máš? Tak jako všichni?

 

Radši mlč, drž hubu okamžitě stichni.

 

Myslíš si, že ti Štesti, a spokojenost přináší?

 

Pomalu to dvou duši,psychiku odnáší.

 

Netrvá dlouho a nezajímá tě nic jiného než peří,

 

Někdy sehnat ho, šlo to z Těží,

 

ale povedlo se zase sněží,

 

Zase ti život Skvělé běží.

 

Do vyčerpání těla několik dní Fetuješ,

 

Tim bílým Kristalem se dopuješ,

 

Dobrou náladu mezi lidmi vyzařuješ.

 

Proboha jak to vypadáš?

 

Narušena osobnost a deprese, už to nedáváš.

 

Na Špinavé zemi přendaná ležíš,

 

V mysli tím feťackým životem v hlavě běžíš.

 

Znovu v sobě si to peklo přehráváš,

 

Strachem o život bezmoci propadaš

 

Díky piku tvá tvář jinak, hůř vypadá,

 

S odporem sobě samému pohled do zrcadla vydává.

 

Teď už to fakt Opravdu přeháníš,

 

Smutné je že netušíš ale už víš.

 

Snad se ti to jednou podaří,

 

A že. Života, Hlavy, života. Se ti pervitin vypaří.. 

Autor ToxicVerun, 26.06.2023
Přečteno 79x
Tipy 3
Poslední tipující: zde.neck, Frr, Marry31
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Velmi pravdive napsane

26.06.2023 13:01:23 | zde.neck

Jo tohle drogy s lidmi dělají

26.06.2023 07:44:37 | Marry31

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí