Převislá bříza

Převislá bříza

 

Převislá bříza

 

Čím je starší, tím je hezčí,

deštník je z ní čím dál větší.

Děti mají domeček

a travička stíneček.

Zima jednou byla krutá,

strom tak zažil velká muka.

Hodně sněhu nasněžilo,

větvičky mu uvěznilo.

Rozpůlil se nahoře,

skončil tak na podpoře.

Čas však rány zahojil

jemu život prodloužil.

 

Autor Marťas9, 28.06.2023
Přečteno 70x
Tipy 6
Poslední tipující: Amarylka, Stanislav32, Psavec
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí