Dřív, než jsi mi vyměřila

Dřív, než jsi mi vyměřila

Několikrát jsme si hleděly do tváře
Tuhle jsi mě dokonce políbila
Dýchla mi na zátylek
Až se mi zježily vlasy
To abych přestala přecházet silnice plné rozjetých aut
Rychlostí a nonšalancí lázeňského šviháka na nedělním špacíru
Abychom se nepotkaly
Dřív než jsi mi vyměřila

I když moc dobře víš
Že přibližující se auta a tramvaje mě neděsí
Přitahují mě
Vabí
Miluju klaksony
Které v mé hlavě zní jako hudba

Už dlouho jsem neskákala z útesů
S toužebnou bázní se nevnořila do vln
Svět v nich ztichne a stane se jen uklidňujícím hučením
Tělo touží po nádechu
Duše po splynutí
S oceánem
Který umí být krutý ale konstantní
Vždycky se vynořím
Protože mě k sobě nechceš
Ani ty
Autor její alter ego, 28.06.2023
Přečteno 114x
Tipy 13
Poslední tipující: Lesní žínka, Penemue, Žluťák, Loveless, Psavec, jort1, Fialový metal, Kan
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jaj...to se mi líbí

28.06.2023 23:17:38 | stormeater

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí