Šlépěje

Šlépěje

Šlépěje v ranní rose,

kam, kam kráčíš "Prote".

Jaký směr a jaký cíl,

Pak moci říct: " já jsem žil"

 

Krev druhým dávat z žil

potřebnosti pocit, abych žil. 

Tiše,  v skrytu nepoznán 

i v davu, pocit, sám. 

 

Dítěte duše, kvapí čas 

pobrat přehršel světa krás.

Pak sedět v skrytu lesa,

ať duše dětská plesá,

Žije dál...

 

~☆~

Autor Protos1182, 28.06.2023
Přečteno 92x
Tipy 6
Poslední tipující: Psavec, mkinka, Vivien
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí