pár slov

pár slov

Anotace: a to bys jazyky jako ajťák měl znát

Někdy stačí pár letmých slov vyslovit

A rybku mínění o člověku tak ulovit

 

Tvá slova zapšklá jak jedovatí hadi

A to jsem myslel, že jsme kamarádi

 

Někdy zapomínáš, jak mocný je jazyk

A co vše jím se dá zkazit

Autor Riscoperdo, 29.06.2023
Přečteno 68x
Tipy 5
Poslední tipující: kozorožka, Psavec, Marten
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí