Špendlík

Špendlík

Duhovou špičkou duše

razíš pentagram v dukát

poslepu hledíš 

do dýmu z buku

z domoviny v chýši

a pražce hrdel krkavčích

trousí spirituální atomy

co tonou bleskem javorů

přešli most mrtvých

bez špetky iluzí

láska je dusila

síra a jabloňový květ

to slyšet mizení trav

i chvojí jímá úskalí

a ledovec šálou skryt

chce víc a víc tíhy nést

rosy chuť stříbrné

veď mne veď

pivoňková múzo

lásko z jehelníčku ... ... 

 

 

 

 

Autor Pablo Kral, 29.06.2023
Přečteno 85x
Tipy 12
Poslední tipující: Jan Kacíř, Sonador, mkinka, Vivien, Fialový metal, Psavec, šerý, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí