NAPĚTÍ

NAPĚTÍ

Anotace: Tuto srandičku jsem vymyslel během středoškolského studia :D

Sbírka: Obnažený Zubní Krček

 
NAPĚTÍ
 
sloka 1
Opačné pόly se přitahují, lidi se holt potkávaj.
Spolu potom pikle kují, moc nadějí si nedávaj.
V tom objeví se na scéně dívka, zářící jak noční osvětlení.
Vlasy kroutí se jí jako cívka, je mé osobní uzemnění.
Octl jsem se v jejím magnetickém poli, když vzdálíme se, tak to bolí 
a já vím, že pouze po jejím boku, budu rád vzdorovati šokům.
 
refrén:
Cítím vysoký napětí,
jeden druhému naletí,
už to mezi námi jiskří,
od teď budem jenom mistři.
Snad ví, že dobijí mi baterie,
že má všechny mé sympatie, 
prostě její přítomnost mi svědčí,
vstup na vlastní nebezpečí!
 
sloka 2
Ač nejsem mistr oboru a i při vysokým odporu,
můžu si říct s jistotou, že mám v té cívce oporu.
Katody mění na anody, já jsem alfa a ty omega, 
já jsem Tesla ty má holubice, nedbejme už na ega.
Strčím prsty do zásuvky, volty pocítí mé ruce, 
poznám co je padoucnice, mé srdce už je po záruce.
 
refrén:
Cítím vysoký napětí,
jeden druhému naletí,
už to mezi námi jiskří,
od teď budem jenom mistři.
Snad ví, že dobijí mi baterie,
že má všechny mé sympatie, 
prostě její přítomnost mi svědčí,
vstup na vlastní nebezpečí!
 
Autor MatyhoZmaty, 01.07.2023
Přečteno 132x
Tipy 6
Poslední tipující: mkinka, Lenaart, Nikkolas, Psavec, Fialový metal, Žluťák
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

děkuji :)

06.08.2023 21:47:37 | MatyhoZmaty

Líbí.

06.08.2023 21:31:18 | mkinka

Velmi hezké ;)

03.07.2023 13:40:39 | Nikkolas

Děkuji :)

03.07.2023 14:26:23 | MatyhoZmaty

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí