V krajinách

V krajinách

Jen v dnešcích čas se krátí,
to jsou ti dnové střelhbití.
Jindy nám zbývá přebývati
v krajinách srdce neb(y/i)tí.
.
Kolik jen okolo mne chodí
těch duchem nepřítomných těl.
Snad se mi zítra nepřihodí
že bych své dnešky 
poztrácel.

Autor TRlVlUS, 03.07.2023
Přečteno 84x
Tipy 14
Poslední tipující: Emily Říhová, Marťas9, jitoush, šerý, Frr, Psavec, Sonador, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Díky.

03.07.2023 20:57:33 | TRlVlUS

Opravdu, za mě povedená práce. Líbí se mi to.
Už jen to, jak sis obratně spároval významy čtvrtého verše*

03.07.2023 13:58:39 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí