Ranní rozhovor.

Ranní rozhovor.

Proč si moje krásná paní,

zakrýváte ústa dlaní ?

Proč se musím stále ptát,

čemu se mám smát ?

 

Milý pane je to k smíchu,

Váš přítel mě svádí k hříchu,

funí, chrochtá, zalyká se,

chování má jako prase.

 

Proč tak tvrdě, moje milá,

proč jste se tak rozčílila ?

Jen ho nechte tu hru hrát,

ráno pak bude litovat.

 

Co se stalo, příteli,

že jsem byl sám v posteli ?

Opil jste se nezřízeně

a znelíbil každé ženě.

 

Měl byste se vzpamatovat,

slušný být, řádně se chovat.

Začínám se o Vás bát,

že na vás čeká celibát.

Autor Kan, 04.07.2023
Přečteno 62x
Tipy 18
Poslední tipující: Jan Kacíř, Emily Říhová, kozorožka, Pablo Kral, Stanislav32, šerý, Psavec, Žluťák, Ondra, zde.neck, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ono je to bez chlastu stejný, tak proč si dělat násilí.

12.07.2023 10:23:06 | Jan Kacíř

:-))

12.07.2023 10:30:09 | Kan

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí