Tatínek

Tatínek

Anotace: bez tatínka to zkrátka není ono

Kdo bez výhrad ti půjčí autíčko
a s tebou hrát si bude celý den?
Kdo umí všechna tajemství odhalit
a dětské srdce touhou naplnit?

Kdo umí statečně se prát,
na bebíčka nekoukat?
Kdo vykouzlí pohádkový sen,
ve kterém staneš se princátkem?

Všechno co maminka nesvede,
na co nestačí ji síla a nevychází čas,
to dokáže jediný člověk na světě,
to dokáže jenom tatínek.
Autor Anny, 28.03.2005
Přečteno 877x
Tipy 2
Poslední tipující: pawliiik
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře

Jednoduché, jasné. Bohužel ne pro každého.

26.05.2006 07:17:00 | umělec2

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí