Černá svíce

Černá svíce

Černá svíce, fialový plamen hoří 

zelené stíny ze tmy se noří. 

Pojď, pojď si hrát,  tady jiný svět

pravidla jiná, né co znáš teď. 

 

Mihotavý plamen tvary tvoří,

zas další a další ze tmy se noří. 

Setřena brána mezi světy

světla a tmy povstalé květy. 

 

Na pomezí světů, barev

magie, rozum i něco víc.

Fialový plamen černé svíce,

zelené stíny,  a , nic....

 

~☆~

Autor Protos1182, 05.07.2023
Přečteno 78x
Tipy 12
Poslední tipující: Marťas9, Marten, Emily Říhová, Psavec, Frr, zde.neck, Nikkolas, Stanislav32, mkinka, Žluťák
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zátiší se svící a spoustu myšlenek. blízké téma.

05.07.2023 23:00:27 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí