Špatný den

Špatný den

Anotace: Špatný den, zrovna dva dny po navršení šedesátin mého brášky.

Špatný den

 

Ten špatný den, asi karma

spousta lidí, pití zdarma.

Bráška slaví, má všechny rád

pro druhé by se mohl rozdat snad.

Všichni jsou šťastní, on však také,

vidět tolik známých je dnes vzácné.

Několikrát padá, oni jej zvedají,

směřují ho domů, šanci nemají.

Náhle zde ta karma, neštěstí je zdarma.

Padá hlavou dolů, beton se tu tyčí.

Všichni co to vidí, říkají…,,To je v p..i.“

Snad strážný anděl přilítl

a ztlumil jeho pád,

snad bude mít šanci druhou,

je pořád ještě mlád.

Modlitby a myšlenky se vznáší,

andělé je slyší, jsou zahlcení práci.

Ta spousta lidí, ta neskutečná víra

pomáhá a sílu tobě sbírá.

Pomáhá tak rychle, až věřit se nám nechce,

odpojí ti hadičky, svěří do jiné péče.

Další den, další šok, buď domů, nebo LDN.

Lékaři jsou blázni, nebo hledají místo jen?

Vím, že doma je doma.

Vím, že hlava není vůbec dobrá.

Chtějí tě snad znovu zabít,

nebo se tě chtějí zbavit?

Nikdo nechápe ten jejich chlad v srdci.

Člověk je jen číslo, nejde mu pomoci.

Taky to někdy poznají, karma je jen jedna.

Upadnou potom v beznaděj,

uvědomí si …,,Proč jsem tak jednal..“

 

Autor Marťas9, 07.07.2023
Přečteno 59x
Tipy 10
Poslední tipující: Kan, Fialový metal, Psavec, mkinka, Iva Husárková, kozorožka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Objímám a posílám energii ze srdce. Drahá Marti.

07.07.2023 09:22:00 | mkinka

Děkuji moc Jituško, bojujem s tim jak se dá.

07.07.2023 09:59:03 | Marťas9

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí