Řekl jsi mi sbohem

Řekl jsi mi sbohem

Řekl jsi mi sbohem před pár lety

Teď dívám se sama na večerní komety

Snad mi splňí přání aby si mi byl zase k mání

Odešel jsi na jiný svĕt 

Na hrob položila jsem tvůj oblíbený květ

 

Vzpomínám jak jsme tančili na bále

Vzpomínky mĕ drží žít dále

 

Srdce mě však bolí

Dlouho nevydrží, smutek mĕ skolí

 

Zanedlouho dostávám také kvĕt

Už jsem s stebou má lásko

Opustila jsem tento svět

Autor marketkova, 07.07.2023
Přečteno 87x
Tipy 7
Poslední tipující: Marťas9, Psavec, mkinka, Frr, kozorožka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc vsem dekuji za komentare.

14.07.2023 11:22:25 | marketkova

Smutná, lidská

09.07.2023 13:40:32 | Marťas9

Téma smutné.Podáno lidsky a jasně

07.07.2023 20:51:40 | Admirál

Silné a citlivé.

07.07.2023 20:23:52 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí